Vilka är vi?

 
Porträtt-Matbyrån-3.0-01.jpg

Malin Fränberg

Malin startade sin karriär i köket som kock 2008 och har sedan dess ägnat större delen av sin vakna tid åt att laga, fota och tänka på mat. 

Efter karriären i köket började hon jobba med marknadsföring inom dryckesbranschen och har jobbat med flertalet stora brands som Jack Daniels, Masi och Amarula. 

2011 startade hon Matbyrån Sthlm där hon verkar både som fotograf och matkreatör. 

För Malin har mat aldrig varit bränsle. Mat är passion.

 
Porträtt-Matbyrån-3.0-02.jpg

Philip Nordin

Philip älskar mat! Det är han som tömmer tallrikarna när plåtningen är avslutad. Under plåtningen är han där för att hitta det bästa ljuset, finaste vinklarna och få det att se så aptitligt ut som möjligt.

Efter studier och jobb inom foto, film och post produktion i USA, Köpenhamn samt Stockholm blev Philip 2020 en del av Matbyrån.

 

Marcus Klasson

Marcus ser mat som sin religion och är byråns matnörd!

Han föreläser, analyserar och använder kulturmarknadsföring för att förstå trender kopplat till just mat och dryck. Behövs en varumärkesstrategi, ett större analysarbete eller en inspirationsföreläsning om hur saker blir coolt, ja, då kallar vi in Marcus!

Vid sidan om sitt arbete för Matbyrån är han konsumentforskare och knuten till Lunds Universitet. I sin forskning tittar han på frågor runt identitet, status och makt kopplat till matkultur.

 

Bli en del av teamet
Vill du bli en av oss? Vi är alltid på jakt efter matintresserade kreatörer för att stärka vårt team.
Skicka gärna ditt CV och en liten beskrivning av dig själv så hör vi av oss.